Aydın Haberleri

Aydın haberleri ve güncel Aydın gelişmeleri, Aydın ile ilgili tüm video, Aydın fotoğrafları ve Aydın haberleri Gazete Didim sitemizde


GÜNCEL

Aydın'da Aydın Emek ve Demokrasi Platformu bir yıl önce Kyk yurdunda yaşanan asansör kazasında hayatını kaybeden Zeren Ertaş’ı andı.

ASAYİŞ

Aydın’ın Didim ilçesinde 'hamsi avcılığı' çerçevesinde gerçekleştirilen denetimlerde balıkçı tekneleri tek tek kontrol edildi.

ASAYİŞ

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda, göçmen kaçakçılığı şüphesiyle gözaltına alınan iki kişi, sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkeme tarafından...

ASAYİŞ

Aydın’ın Buharkent ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otomobil ile ticari araç çarpışırken, her iki araç içerisindekiler kazayı yara almadan atlattı.

ASAYİŞ

Aydın'ın Köşk ilçesinde motosikletin, kum kamyonunun altında kalması sonucu hayatını kaybeden anneanne ve 5 yaşındaki torunu son yolculuklarına uğurlandı.

ASAYİŞ

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde kaçak kazı yapan 4 şüpheli jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı.

GÜNCEL

Aydın'ın Efeler ilçesinde yaşayan Şenol ve Nafize Yılmaz çifti, 42 yıl aradan sonra maddi imkansızlıklar nedeniyle yapamadıkları düğün törenini nihayet...

GÜNCEL

Türkiye’nin en sıcak illerinden olan Aydın’da, hava sıcaklıkları mevsim normallerine dönerken, yeni haftada en yüksek sıcaklık 27 derece olacak.

ASAYİŞ

Aydın'ın Efeler ilçesinde 29 yaşındaki bir kadın evinde ölü olarak bulundu.

ASAYİŞ

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde virajı alamayınca bariyerleri aşıp otluk alana düşen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti.

GÜNCEL

Didim Belediyesi, kent genelinde temizlik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Akbük Mahallesi ve Yeni Mahalle'de tespit edilen alanlarda...

GÜNCEL

Aydın’ın Germencik ilçesinde bandrolsüz tütün sattığı tespit edilen bir şüpheli yakalanırken, 227 bin adet tütün doldurulmuş makaron ele geçirildi.